Arvot

ARVOT:

 Turvallisuus ja vastuullisuus:

Turvallisuus ja asiakkaiden terveys on kaikkein tärkeintä. Vaikka haluammekin luoda kokemuksia, jossa voi olla riskejä, joita asiakkaan on hyvä tiedostaa, on turvallisuustiimimme käyttänyt lukemattomia tunteja näiden riskien minimoimiseksi ja tunnistamiseksi. Henkilökunta kertoo lajipisteillä osallistujille lisää kyseisen toiminnan suorittamisesta turvallisesti.

Tandem varjoliitoa suunnittelevien asiakkaiden on tiedostettava, että tämä ilmailulaji on hyvin sääherkkä, ja kokeneet pilottimme arvioivat jatkuvasti useiden erilaisten havainnointivälineidän ja kokemuksensa perusteella mahdollisuuksia nousta taivaalle turvallisesti. Tyhmiä riskejä ei voida ottaa. Kaikki varjoliitäjämme ovat erittäin kokeneita, ja tiimimme ydinhenkilöt ovat myös varjoliito kouluttajia.

Benjihyppy voidaan turvallisesti toteuttaa monenlaisessa säässä. Benji-nosturi on tarkoin huollettu tarkoitukseensa suunniteltu laite, ja varusteiden ja valjaiden kuntoa seurataan tarkasti ja uusitaan riittävän usein.

Laskuvarjohyppy toteutetaan aina koulutetun ja kokeneen hyppymestarin kanssa tandemina. Hyppypaikka ja -olosuhteet valitaan aina huolellisesti.

Suomen ilmailuliitto ja Traficom säätelevät ja valvovat ilmailutoimintaa. Jokainen ammattilainen omaa toiminnalle vaadittavan pätevyyden ja useamman vuoden kokemuksen.

Yhdenvertaisuus ja syrjintävapaus:

Tapahtumassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle ja kiusaamiselle. Henkilökuntamme pyrkii tunnistamaan tallaista toimintaa, ja asiakkaat voivat pienellä kynnyksellä mennä itse juttelemaan henkilökunnalle tarvittaessa. Ensisijaisesti toivomme tietysti, että ihmiset voisivat keskustella, ja että osataan pyytää ja antaa anteeksi.

Meille jokainen asiakas on yhtä arvokas ikään, kokoon, sukupuoleen tai etnisyyteen katsomatta.

Yhteisöllisyys: Festivaalit ovat loistava paikka tavata uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja. Voit jakaa kokemuksia, nauttia yhdessäolosta. Yhteisöllisyys on festivaalien sydän. Toivoisimme että jokainen kävijä pyrkisi omalla toiminnallaan levittämään ympärilleen iloa ja rakkautta, ja auttamaan tarvittaessa muita.

Viihde ja ilo

Tavoitteemme on tarjota upeita ja ikimuistoisia kokemuksia. Hymy festarikansan huulilla on tavoitteemme! Musiikki liikuttaa ihmisiä vauvasta vaariin ja saa viihtymään.

Vapaus:

Lentäminen eri muodossa symboloi vapautta, joka on yksi keskeinen arvo festareilla.

Esteettömyys: Tapahtuma on pitkälti esteetön.