Varjoliitotandem

Monille Santalahdesta jo entuudestaan tutut varjoliidon tandempilotit Eemeli, Sakri ja Tero ovat lentäneet alueella jo kuudetta vuotta. Tuhansia asiakkaita, satoja polttarisankareita taivaalle nostanut tiimi on keskeisessä roolissa festarien järjestämisessä.

Varjoliidossa asiakas lentää kokeneen varjoliitopilotin kanssa tandemina. Varjoliidin hinataan veneellä noin 800 metrin korkeuteen ihailemaan Tampereen paraatipaikkoja ja festivaalijuhlakansaa. Hinauksen jälkeen asiakkaan on mahdollista itsekin kokeilla ohjausta tai kokea kunnon G-voimat tempuissa.

Extremefesteillä varjoliitoon on varattu lisäapuja, ja voit päästä Suomen huippuvarjoliitäjien kanssa taivaalle tarjoushintaan 160€. Mikäli säät suosii, tämä aktiviteetti myydään hyvin suurella todennäköisyydella loppuun! Varmista paikkasi siis ostamalla lipputuote etukäteen.

Lisätietoa https://www.extremeteam.fi/  ja Elämyslennot – Extremefinland

Varjoliito on sääherkkä laji, ja turvallisuuden vuoksi lento voidaan joutua perumaan sateen, tai liian kovan tuulen vuoksi. Aikaa lennolle kannattaa varata 45-60min. Painoraja 110kg. Asiakkaan tulee kyetä ottamaan lähdössä hieman juoksuaskeleita. Ikäraja 15-vuotta.