Ohjelma ja tietoa tapahtumasta

Toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi Tampereen Santalahden tapahtumapuistoon elokuun ensimmäisenä viikonloppuna!

Tapahtuma järjestetään kesällä 2024 ensimmäistä kertaa.

Festariorganisaatiomme lisäksi tapahtuman luo lukuisa määrä upeita esiintyjiä, artisteja ja yhteistyökumppaneita, jotka tuovat alueelle omia ”pop up” aktiviteettejään useilta eri paikkakunnilta.

Tekemistä: Festivaali on täynnä elämyksiä. Elämykset ovatkin koko homman ydin ja tällä pyrimmekin erottumaan. Extremefest rikkoo perinteisiä festariajatuksia ja kyseessä on täysin uudenlainen tapahtuma.  Valikoimassa on tekemistä, katseltavaa ja koettavaa varmasti jokaisen makuun, riippumatta siitä, onko extremelajien ystävä vai ei. Alueella voi kuunnella musiikkia, katsella esityksiä, nauttia hyvää ruokaa ja juomaa. Lisäksi alueella on myös maksuttomia pelivälineitä, joita voi kysellä INFO-mökistä. Tarkemmat tiedot aktiviteeteistä löytyy nettisivuiltamme. Festareilla pääset testailemaan lajeja, joita ei normaalisti Tampereella pääse harrastamaan.

Suurinosa aktiviteeteistä on erikseen hinnoiteltuja. Festivaalilipulla pääset kuitenkin kokemaan sitä, mitä normaalistikin festareilla pääsee: Kuuntelemaan artisteja, katselemaan esiintyjiä kuten tulishow, twerkkaus, sirkusesitykset yms!

Lapsille: Kauniille Santalahden puistolle on tulossa paljon tekemistä ja ohjelmaa myös lapsia ajatellen. Festarit sopivat koko perheelle, ja myös lapsille on monenlaista kivaa tekemistä kuten pomppulinna, pomppuliuku, parkour, nerf -sota ja sirkusesityksiä. Oman aikuisen mukana lapset voivat osallistua myös esimerkiksi vesijetillä ajeluun. Lapsille on luvassa myös mm taikuriesitystä ja diskoilua, kun lavalle nousee Suomen nuorin DJ. Kannattaa ottaa piknik viltit ja uikkarit mukaan! Alle 12-vuotiaat pääsevät festareille maksutta.

Basaarialueella voit tehdä ostoksia upeilta esillelaittajilta.

Musiikki ja Esiintyjät: Festareille on tulossa esiintyjiä ympäri maata. Pääpaino muusikissa on elektronisessa musiikissa ja DJ -seteissä ja räpissä. Päivällä letkeää housea ja iltaa kohti tempo tiivistyy. Olemme todella ylpeitä ja tyytyväisiä saamiimme artisteihin, ja sivuiltamme löydät kattavan artistilistan ja myöhemmin kesän aikana julkaistaan tarkempi lineup.

Ruoka ja juoma: Festivaalikansaa palvelee useat monipuolista ruokaa tarjoavat ruokakojut, ja kahvilat. 

Illan hämärtyessä tunnelma vaihtuu enemmän aikuisempaan makuun. Anniskelupisteitä on varattu laajalle alueellemme useita. Anniskelualueet K-18.

Aukioloajat: Tapahtuma aukeaa pe klo 14, la ja su klo 12. Vahvistettu musiikki päättyy pe ja la klo 00.00. Anniskelu jatkuu vielä 01.30 saakka jolloin alue suljetaan. Sunnuntaina portit suljetaan klo 18.00.

HUOM! Pidätämme oikeuden muutoksille. On mahdollista, että saamme listasta poiketen vielä muitakin aktiviteettejä lisää, tai sään tai muun esteen vuoksi joku mainittu ei tapahdukaan. Nettisivuilla pyrimme pitämään tiedot ajantasaisina joten kannattaa käydä katselemassa sivuja useampaan kertaan!

Huomioithan myös että osa aktiviteeteistä ei sovi päihtyneille, joten kannattaa suunnitella päivää ja käydä juttelemassa aktiviteetin järjestäjälle jo hyvissä ajoin.